Köp nyckelfärdigt hus med utsikt!

Här har vi lösningen för dig som bara vill låsa upp och flytta in i ett fint, modernt hus med bra läge. Vi köper tomter på attraktiva platser och bygger kvalitetshus, både villor och fritidshus. Exempel på tidigare områden där vi byggt nyckelfärdiga hus är Rödön, Bydalen och Storhogna. Här håller vi ständigt utkik efter nya möjligheter, så fråga oss gärna.

Ljungarvägen 7 Nälden, Krokoms kommun

Upplev fröjden med att flytta in i ett nybyggt hus, utan renoveringsbehov och istället få lös den tiden att lägga på det just Du tycker är viktigt i livet! Här har alla aspekter tagits i beaktning och planlösningen är i det närmaste exemplarisk med stora sociala ytor där gott om utrymme finns för umgänge och samkväm. Sovrummen är väl avgränsade i en privat del längst in i huset och här finns även ett extra allrum som passar perfekt när man vill slå sig ner till en film eller få lite lugn och ro.

Rönnvägen 13 -23, Storhogna

På Rönnvägen i Storhogna har du möjlighet att köpa din alldeles egna bostadsrättslägenhet. Här håller vi på att bygga tolv mycket välplanerade lägenheter i parhus i tilltalande stil både exteriört och interiört. Vackra grå träpaneler, stenmur och svarta detaljer i fönster gör att dessa hus passar så fint in i denna fjällmiljö.